naar de productenlijst

Noten & Notenmixen

Lemon & Koriandermix

Het Warme Notengilde brandt de noten vers op de markt, meerdere malen per dag. De noten zijn zodoende vaak nog heerlijk warm en knapperig. Het Warme Notengilde bakt enkel in 100% arachideolie. Dit is pure pindaolie, deze olie is plantaardig en bevat voor het overgrote deel enkelvoudige- en meervoudige onverzadigde vetten. De diverse notenmixen en ook de rauwe noten zijn niet te versmaden.

naar de productenlijst

Zuidvruchten

Tutti-Frutti

Het Warme Notengilde verkoopt de meeste soorten zuidvruchten. Zuidvruchten zijn gedroogde vruchten, denk hierbij aan: pruimen, abrikozen, cranberry´s en appeltjes maar ook dadels en vijgen. Gedroogd fruit is meer geconcentreerd doordat het vocht uit de vruchten is. Dit zorgt ervoor dat ze een hogere voedingswaarde hebben. Ron verkoopt ook verse dadels.

naar de productenlijst

Bonbons & Chocola Assorti

Chocolade slagroomtruffels

Het Warme Notengilde verkoop verse handgemaakte Bonbons en Slagroomtruffels en verschillende Chocola Assorti zoals Chocolademixen met Chocoladenoten en Chocoladerozijnen. Verder kun je ook voor seizoensgebonden Chocola terecht zoals Paaseitjes en Herfstchocola.

naar de productenlijst

Superfood

Incabessen

Superfoods zijn voedingswaren zoals Goyi- & Incabessen, Macapoeder, Tarwegras, Raw Chocolate nibs, Moerbeien en Chiazaad. Deze voedingsmiddelen bevatten een enorm hoge voedingswaarde. Alle superfoods zijn 100% natuurlijk en niet verhit. Dit zorgt ervoor dat zij een natuurlijke bron van belangrijke gezonde voedingsstoffen zijn.

naar de productenlijst

Japanse Rijst Crackers

Japanse mix

Het Warme Notengilde heeft een uitgebreid assortiment aan diverse Japanse Rijst Crackers, waaronder: Arare, Mexicaantjes, Fujimimix en bijvoorbeeld heerlijke Wasabinootjes.

naar de productenlijst

Bakproducten

Gele Rozijnen

Het Warme Notengilde verkoop allerhande bakproducten: van Amadelmeel, Sukadevruchten, Gemberbolletjes en Rozijnen tot Honing en verse Pindakaas.

naar de productenlijst

Zoetwaren

Mango Strips

Het Warme Notengilde heeft een uitgebreid assortiment aan zoetwaren, heerlijke Nougat's, Vanille Fudge, Suikeramandelen en deze Mangostrips bijvoorbeeld.

naar de productenlijst

Pitten & Zaden

Pijnboom-, Pompoen- en Zonnebloempitten

Het Warme Notengilde verkoop allerhande pitten en zaden zoals Pijnboom-, Pompoen- en Zonnebloempitten maar ook de befaamde verse Mueselimix en Havervlokken.